Praktijk voor
Integratieve kindertherapie
en
Ouderbegeleiding

Wie ben ik? foto Corina

Mijn naam is Corina Beckers - van de Geer. Ik ben een enthousiast en vriendelijk mens en werk met hart en ziel, vanuit mijn eigen praktijk met kinderen en ouders. Mijn sterke kanten zijn oprechte aandacht, rust en inlevingsvermogen, maar ook creativiteit en humor.

Voordat ik kindertherapeut werd, heb ik gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige en als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarna wilde ik heel graag nog intensiever met kinderen werken en heb ik 18 jaar met veel plezier als groepsleerkracht in het basisonderwijs gewerkt. In de loop der jaren werd mijn interesse in de belevingswereld van kinderen alleen maar groter. Ook door de komst van mijn eigen kinderen realiseerde ik mij steeds meer hoe uniek ieder kind is en zich ontwikkelt vanuit zijn eigen kracht.

Ik ben integratief kindertherapeut. Ik heb de beroepsopleiding tot integratieve kindertherapeut gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Ook heb ik de basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen afgerond.

Ik heb de volgende relevante diploma’s:

© www.mijn-eigen-website.nl (design)